Geestelijke leiding

Canonhouder: Alexandra Mikele

Andere parochiale medewerkers

Starosta(koster): Stefaan Devroey

Koor: Dirigent: Judith Hermans, mededirigenten: Francoice Wittig, Natalja Zickaja, Ekatherina Beljaeva

Kerk onderhoud : Olga Kasjanenko

Prosforen, keuken: Maria Georgijan

Parochie raad: aartspriester Alexander Yavarouski (voorzitter), Stefaan Devroey (secretaris), Natalja Zickaja (Penningmeester, +32 016 35.63.60), diaken Victor Yudin en Luc Osseel.

Kerk Fabriek: Elena Kostyleva (voorzitter), Judith Hermans (secretaris), Philip Smeers (penningmeester), Ekaterina Belyaeva, Oksana Badio.

Orthodox Christendom.Ru

www.orthodoxy.ru